Wil je actief bijdragen aan het laten opstaan van Tetary? Hier zijn 4 manieren om de campagne te steunen!

  1. Doneer: Wil je doneren? Ieder bedrag wordt gewaardeerd en draagt bij aan het realiseren van een beeld voor Tetary. Klik hier om te doneren.
  1. Deel de website: Ben je actief op social media? Deel de link van de website en donatiepagina op jouw facebook en twitter! Hiermee help je om de campagne bekend te maken onder een breed publiek.
  1. Organiseer een filmavond: Houd je van films? Organiseer een filmavond thuis en bekijk de documentaire over Tetary. Ga in gesprek met familie en vrienden en maak het verhaal van Tetary op deze wijze bekend in jouw omgeving. De documentaire is te bekijken op uitzending gemist. Klik hier voor de links naar de tweedelige serie.
  1. Maak een selfie: Wil je de kracht van Tetary uitdragen? Maak de zin “Tetary Moet Opstaan, omdat…” af en maak een selfie. Zet daaronder de hashtag: #tetarymoetopstaan en stuur het naar info@tetary.org. Wij zetten het op onze website en plaatsen het op de facebookpagina van het Sarnámihuis. Hiermee maken we de steun uit de gemeenschap voor Tetary zichtbaar.